List over producenter af CI i Danmark.

CI producenter

I Danmark findes 4 CI brands, Advanced Bionics, Cochlear Danmark, MED-EL og Oticon Medical.

Som udgangspunkt har CI kandidaten frit valg mellem de 4 produkter, og frit valg om der ønskes BHE ( bag øret ) processor eller off ear ( processor der sidder direkte på magneten ) . Valget vil altid ske i samråd mellem kandidaten, CI teknikeren og kirugerne.

Her på siden kan du møde de 4 producenter hvor der er en kort præsentation af deres produkt og for hver produkt vil der være fortællinger fra brugerne, her beskrives deres CI høre historie, og hvorfor der netop blev valgt dette produkt.

Det kan være svært at råde til et specifikt produkt da den enkelte bruger vælger for livet, har du først fået elektroden indopereret skal du følge dette produkt fremadrettet, derfor er det vigtigt at man vælger det man tror på passer en bedst til det liv man lever. Producenterne står altid til rådighed med yderligere vejledning og fremvisning af det enkelte CI, man er som kandidat altid velkommen til at kontakte dem for hjælp og sparing. Følg blot linkene hos den enkelte CI producent for at gå direkte til deres hjemmeside.