Læs mere om Advanced Bionics

Advanced Bionics

CI fra Advanced Bionics – Teknologi der skaber liv

Advanced Bionics

Advanced Bionics` CI hedder Naída

AB’s cochlear implantat system (CI) gør det muligt at genoprette hørelsen på flere måder end noget andet CI. Hvert eneste del af AB’s CI er optimeret i forhold til lydprocessering, komfort, brugervenlighed og pålidelighed, så du kan opnå den bedst mulige hørelse.

Processoren, som er den udvendige del af et cochlear implantat, opfanger lydene omkring dig med en eller flere mikrofoner. Advanced Bionics har mikrofoner både foran og bag på processoren, i headpiecet (den del der via en magnet sidder på siden af dit hoved) og ved åbningen af øregangen.

AB’s processor er udstyret med den nyeste teknologi, som gør lyden endnu tydeligere, og som via branchens eneste FDA-godkendte signalbehandling øger taleforståeligheden ved støj.

Når lyden rammer en af mikrofonerne, behandles lyden og sendes til implantatet via headpiece. AB’s implantatsystem er udstyret med verdens mest avancerede lydbehandlingskredsløb og  fleksible programmeringsmuligheder, som giver nærmest ubegrænsede muligheder for levering af lyd.

AB og Phonak samarbejder
AB’s Naída CI indeholder teknologi fra både Phonak og Advanced Bionics, hvilket giver en imponerende og kraftig lyd. Phonaks førende høreapparatteknologi afkoder lydene i dine omgivelser og anvender automatisk en række særlige funktioner, der dæmper ikke relevante lyde for at optimere din hørelse. Naída CI processoren er det eneste cochlear implantatsystem, der er i stand til automatisk at etablere et trådløst netværk med enten et høreapparat eller et CI på det andet øre, i dette tilfælde et Phonak høreapparat eller et CI fra AB. Ved at dele lydsignaler med et andet Naída CI eller et Phonak høreapparat sørger Naída for, at du opfanger tale mere tydeligt på trods af baggrundsstøj og under telefonsamtaler.

Problemfrie MR-skanninger
AB’s HiRes Ultra 3D-implantat tilpasser sig altid det eksterne magnetfelt i MRI-skanneren, så det er sikkert for dig at få taget billeder med høj opløsning op til 3,0 Tesla, uden nogen forberedelse og uden operation og hovedbandage. Det er bare af med processoren, blive skannet og så på med processoren igen. Nem og sikker MR-skanning er særligt vigtigt for dig, der ved, at du ofte skal MR-skannes.

Her kan du læse meget mere om Advanced Bionics

https://advancedbionics.com/dk/da/home.html