Læs mere om Cochlear Danmark

Cochlear Danmark

Cochler Denmark har siden 1/11 stået for salg og markedsføring af Cochlears produkter, det omfatter processorer, implantater og hjælpemider til CI-brugere.

Cochlear er det største CI brand i Danmark, og har været på markedet i rigtig mange år. De første processorer der kom, var Esprit22 og Esprit 3G, og siden er udviklingen gået meget stærkt og for alvor med lanceringen af N6 og Kanso.

Kanso 2 fra Cochlear

Cochlear tilbyder både på BTEprocessor, dvs. bag øret, og Off the Ear, altså en processor der sidder direkte på den indopererede magnet .

Nogle brugere foretrækker at have ørene fri uden ørehænger, og derfor vælger de Kanso (OTE).

N7 fra Cochlear

Den nyeste processor fra Cochlear hedder Nucleus 7 (N7) som har været på markedet siden 2017 og i efteråret 2020 blev Kanso 2 lanceret. N7 var den første processor, der kunne modtage streamet lyd direkte fra f.eks. en mobiltelefon, tablet eller lign. med bluethooth funktion. Systemet virker både til kompatible Apple og Android mobiler. Dvs. at man får lyden direkte op i sine apparater ved telefon samtale. De nyeste processorer fra Cochlear bruger begge genopladelige batterier, dette er en stor fordel både økonomisk og for miljøet. Nucleus 7 processoren har dog tillige mulighed for anvendelse af engangsbatterier.

 Til begge processorer følger der en fjernbetjening med. Den kan justere bl.a. lyden. Endvidere findes en app ”Nucleus Smart App”, som også har mange funktioner med lydstyring, programstyring,  tilslutning af tilbehør og sågar en funktion ”Find mit CI,” hvis det tabes og der stadig er strøm på.

Cochlears elektroder er til stadighed blevet kraftigt udviklet, og de har været førende på de helt tynde elektroder, der skader mindst muligt ved indsættelse ,og derved kan være med til at bevare en evt. resthørelse.  De sidste nye implantater er nu godkendt til MR scanning op til 3 tesla uden at fjerne magneten eller få bandage på.

Cochlears produkter var  i en lang årrække  distribueret af Danaflex, som stod for service og udsending af tilbehør filtre mv. Pr 1/11 2020 overgik dette til Cochlear Denmark, som er en del af Cochlear Nordic. Det er også her man skal henvende sig hvis der opstår akutte problemer med sit CI. Det er  de samme personer som arbejder i kundeservice, salg og support-afdelingen, som var hos Danaflex.

Du finder Cochlear Denmark her: Cochlear Denmark

Cochlear Denmark

Lejrvej 41

3500 Værløse

Mail: denmark@cochlear.com

Telefon: 41 53 40 00

SMS-telefon: 60 43 35 00

Vagttelefon: 24 43 35 00