Læs mere om MED-EL

MED-EL

CI fra MED-EL

MED-EL er CI-producent fra Østrig, grundlagt af pionererne Ingeborg og Erwin Hochmair i 80´erne. MED-EL har leveret innovative høreløsninger, siden verdens første multikanals cochlear implantat så dagens lys i Wien i 1977. MED-EL er stadig den dag i dag ejet og ledet af Ingeborg Hohcmair, som gennem årene er højt dekoreret for sin forskning og udvikling af stadig nye og banebrydende høreløsninger.


I mere end 30 år har MED-EL udviklet og produceret cochlear implantater i hjertet af Europa, hvor MED-EL´s hovedkontor, udvikling og produktion befinder sig, nemlig i Innsbruck, Østrig. Med-EL benytter ”state of the art” produktionsanlæg med unikke komponenter og kompetencer, herved sikres opfyldelse af højeste standarter for produktion og kvalitet. Disse krav sikrer en enestående pålidelighed, som er afgørende for valget af implantat system. Denne produktion er og forbliver i central Europa, og outsources ikke, når der skal spares på omkostningerne.

Udover produktionen bedriver MED-EL også forskning inden for hørelse og teknologi. F.eks. forsker MED-EL i robotteknologi, for mindre invasiv og skånsom implantation, 3D-visualisering for bedre planlægning og opfølgning, samt en masse andre mulige fremtidsbehandlinger, så som fuldt implanterbare høreløsninger.

MED-EL producerer et stort udvalg af implanter-bare høreløsninger, heriblandt cochlear implantater og processorer.

Sonnet 2 fra MED-EL

Det seneste SYNCHRONY 2 implantat er designet med henblik på at give optimal lydkvalitet og høreoplevelse, uanset hvor du befinder dig. MED-EL implantater tilbyder de længste elektrode varianter på markedet, for en optimal hørelse – så tæt på naturlig som muligt. SYNCHRONY 2 er som sin forgænger godkendt og gennem flere år gennemprøvet til at kunne klare MR scanninger op til 3 Tesla, uden problemer eller gener for brugeren.

MED-EL´s seneste generation af processorer hedder SONNET 2 og RONDO 3. MED-EL tilbyder de traditionelle øre-bårne processorer, men også single-unit processorer, som især mange brillebrugere værdsætter, da man her holder ørene fri. De nyeste modeller på markedet hedder SONNET 2 (øre-båren) og RONDO 3 (single-unit). Begge modeller kan genkende forskellige miljøer og automatisk tilpasse sig disse, såfremt brugeren ønsker det. Det betyder at befinder du dig i støjende miljøer, blæsende omgivelser, eller bliver udsat for en pludselig høj lyd, kan processoren hjælpe med at undertrykke det uønskede og fokusere på det, du bør høre, alt dette helt uden at brugeren bemærker det.

RONDO 3 er den nemmeste lydprocessor du kan forestille dig. Med sit elegante, diskrete eller i øjenfaldende design og revolutionerende trådløse opladning giver RONDO 3 dig problemfri hørelse hele dagen. Du glemmer næsten, at du har den på. Sammen med den innovative trådløse opladning har RONDO 3 kun én enkel on/off-knap og styrer automatisk lydstyrken for dig. Det er nemt at oprette forbindelse til din telefon eller dit tv ved hjælp af intelligent trådløst tilbehør, og det kompakte design betyder, at processoren kan skjules diskret under dit hår.

MED-EL er repræsenteret i Skandinavien med hovedkontor i Sverige, og har medarbejdere i Sverige, Norge og Danmark, som driver 24-7 support.