Cochlear Danmark hjælper

Cochlear Danmark.
Lejrvej 41
3500 Værløse

Telefon: 41 53 40 00
E-mail
Hjemmeside
Åbningstider: Man-Tors kl. 08.30-15.00, Fre kl. 08.30-14.00

Nødberedskab

Cochlear Danmark har oprettet en vagttelefon – + 45 24 43 47 77 . Telefonen betjenes af CI-uddannet personale hos vagtselskabet G4S. Telefonen er altid åbent i alle weekender og helligdage i tidsrummet mellem kl. 10 og 15. Der kan også lægges besked eller sendes SMS i weekender og helligdage udenfor telefonens normale åbningstidspunkter.

Vagttelefon besvares i Århus. Hvis problem kan løses via telefon, henvises der til lokale vagter i Albertslund, Odense, Kolding, Århus eller Rønne.

Cochlear Danmark bestræber sig på, at hjælpen kommer så hurtigt som muligt – men naturligvis afhængig af tidspunktet.

Det er vigtigt, at brugeren selv er i besiddelse af mappen (programmerne), som er udleveret på CI-centret på en Cochlear USB-nøgle, idet Cochlear Danmark ikke kan skaffe dem fra CI-centrene i weekender og på helligdage.

Cochlear Danmarks vagttelefoner er kun beregnet til brug i de tilfælde, hvor det er selve processoren, der er problemer med. Det er derfor vigtigt, at brugeren selv har reservedele ( f.eks. spoler og kabler samt batterier).

Se mere om nødberedskab på Cochlear Danmarks hjemmeside

Ferieprocessor.

Cochlear Danmark tilbyder sine CI-brugere, at de kan leje en eller to ferieprocessor, når man skal på ferie. Lejeperiode er standard uger og det koster 650,00 kr. for en ferieprocessor og 850,00 kr. for to ferieprocessorer.

Se mere om ferieprocessor på Cochlear Danmarks hjemmeside

Medlemmer af Cochlear Family får 50% rabat på leje af ferieprocessor. Er du ikke medlem af Cochlear Family kan du blive det her.

Bliv medlem af Cochlear Family.

I forbindelse med udlandsrejser anbefaler Cochlear brugerne at medbringe den Cochlear memory-stick, der udleveres fra CI-centret med brugerens map. Husk altid at få opdateret din Cochlear USB-nøgle, når du har fået tilpasset dit CI på dit CI-center .

Mangler du dele til dit CI

Cochlear Danmark har online butik på sin hjemmeside. Her er det muligt at bestille dele til Cochlears forskellige processorer. Delene leveres hurtigt muligt direkte til dig. Dele kan bestilles pr. telefon eller i webshop.

Se mere om Cochlear Danmark webshop

Her findes manualer på Cochlear processor og tilbehør.

Tilbehør

Cochlear Danmarks hjemmeside er det muligt at købe forskelligt tilbehør til dit CI. Du kan købe Mini mikrofon – Telefon clips – TV-link. Undersøg først om du kan få tilbehøret gennem dit hørecenter eller via kommunen. Medlemmer af Cochlear Family får 30% rabat på køb af tilbehør.

Se mere om Cochlear tilbehør

Bliv medlem af Cochlear Family

Som medlem af Cochlear Family får du rabat ved leje af ferieprocessor og ved handel i webshop. Cochlear Danmark afholder møder, hvor de nye produkter bliver præsenteret. Der er også mulighed for møde personale fra Cochlear Danmark og få svar på dine spørgsmål om CI.

Bliv medlem af Cochlear Family