Sponsor aftaler forlænget for 2021.

Udgivet i Nyt fra foreningen d. 12. maj 2021 af Kenneth

Det er med stolthed at bestyrelsen nu kan annoncere at det endnu engang er lykkedes at forhandle sponsor kontrakter i hus med 3 ud af de 4 CI producenter.

Pr. 1. Maj 2021 og frem til årsskiftet har vi nu en aftale med Oticon Medical, Cochlear Danmark og MED-EL. Vi venter stadig på de sidste aftaler skal falde på plads med Advanced Bionics.

Det er vigtigt for os som forening at vise at vi er en forening for alle brugere uanset valg af produkt. Med samarbejdet har bestyrelsen en god kontakt til producenterne og samtidig en rigtig god dialog med dem, således at alt hvad der sker af nyt på netop deres produkt vil blive publiceret på hjemmesiden.

Se produktsiderne her: CI producenter — Cochlear Implant Foreningen

På hjemmesiden er der også hele tiden opdaterede informationer omkring nødberedskab hvis du får problemer med dit CI. Det er vigtigt at du som bruger hurtigt kan få fat på teknisk support hvis uheldet er ude, derfor har alle sponsorer hver deres side med diverse råd og vejledning samt kontakt mails elles sms.

Se nødberedskabet her: Hvis dit CI svigter — Cochlear Implant Foreningen

Hen over året er det planen at der arrangeres forskellige events i samarbejde med vores sponsorer således at de kan møde deres brugere og eventuelt også nye CI kandidater. På disse møder kan producenten fremvise årets nyheder af processorer, hjælpemidler og lignende.

Med aftalen har CIF fået et godt tilskud til drift af foreningen, bladudgivelse og andre udgifter. Vi er meget glade for aftalen og ser frem til et godt samarbejde med sponsorerne.